DEIVER IS GESPECIALISEERD IN

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen blijven rendabel, ook met de nieuwe voorwaarden. Ongeveer de helft van de gezinnen is zelfs beter af of in elk geval niet slechter met een digitale meter.

Zelfs bij een slechte terugverdientijd van 10 jaar of zelfs 15 jaar is dat nog altijd beter dan geen zonnepanelen plaatsen. Wij geen zonnepanelen plaatst heeft geen terugverdientijd. Zonder zonnepanelen betaal je altijd de volle prijs voor elektriciteit. Hoeveel jaren betaalt u al te veel voor uw elektriciteit?

  • We plaatsen zonnepanelen op elk type dak. Ook wanneer het dak moeilijker bereikbaar is of een vreemde vorm heeft. We vinden altijd wel een oplossing. Als er maar voldoende opppervlakte is.

  • Uw zonnepanelen kan u ook combineren met een thuisbatterij, carport, laadpaal voor elektrische auto, zwembad, enz

  • We plaatsen niet alleen zonnepanelen in Deinze maar ook in de rest van Vlaanderen.

THUISBATTERIJ

Vooral interessant voor gezinnen die overdag niet thuis zijn. Met een thuisbatterij kan je overdag de zonnestroom opslaan om deze dan 's avonds te verbruiken. Een goede thuisbatterij is net groot genoeg om alle stroomverbruik te voorzien van zonsondergang tot zonsopgang. Tijdens de dag zal hij dan terug worden opgeladen tegen de volgende avond.

Een thuisbatterij kan ook interessant zijn voor mensen met een warmtepomp of een elektrische auto. Hebt u voldoende zonnepanelen om uw thuisbatterij op te laden?

  • Thuisbatterijen zijn de laatste maanden veel goedkoper geworden. De overheidspremies maken in veel gevallen een thuisbatterij rendabel voor wie beschikt over een digitale meter en overdag niet thuis is.

  • Met de thuisbatterij sla je de zonnestroom die je overdag niet gebruikt op om 's avonds te verbruiken. Zo hoef je ook geen stroom aan te kopen als de zon niet meer schijnt. Wanneer je te weinig zonnepanelen hebt om uw batterij volledig op te laden kan je toch nog stroom aankopen wanneer us batterij leeg is. De omvormer regelt automatisch de goedkoopste methode om stroom te verbruiken.

BADKAMERRENOVATIE

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Hoog tijd om deze te renoveren? Met Deiver als partner maakt u de juiste keuze. We zijn gespecialiseerd in badkamerrenovatie in Deinze en streven ernaar uw droombadkamer te verwezenlijken.

Deiver renoveert uw badkamer van A tot Z. Van het afbreken van uw bestaande badkamer tot de installatie van alle badkamermeubels van uw nieuwe badkamer. Bovendien leveren we alle onderdelen zelf, waardoor we niet moeten wachten op leveranciers of andere aannemers en een snelle oplevering kunnen garanderen. Wanneer wij vertrekken kunt u direct genieten van een ontspannend bad of een frisse douche.

  • Omdat wij van kwaliteit houden, werken we enkel samen met betrouwbare merken en partners die hun expertise al lang bewezen hebben. Onze badkamermeubels komen van Van Marcke, voor de tegels werken we samen met Tegelcenter Vanhulle in Kruishoutem. Hebt u geen idee welke meubels of tegels te kiezen? Dan vergezellen wij u graag naar de toonzaal en geven we professioneel advies op maat.

  • Deiver staat voor de beste kwaliteit in Deinze en omgeving. Ook voor kleinere werken aan sanitair of elektriciteit kunt u bij Deiver terecht. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw badkamerrenovatie? Aarzel niet en neem contact op. Wij helpen u graag verder.

WEBSITES VAN DEIVER

01.

sos-zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen met thuisbatterij of zonder. Ook zonnepanelen met laadpaal voor elektrische auto. Of gewoon voor rechtstreekse zonnestroom.

02.

sos-thuisbatterij

Thuisbatterij laten plaatsen voor meer rendement te halen uit uw zonnepanelen kan een goed idee zijn. Vooral gezinnen die overdag niet thuis zijn halen daar voordeel uit.

03.

sos-technics

Deiver uit Deinze krijgt een nieuwe naam. Welkom bij sos-technics. De specialist in technische oplossingen voor uw woning.

04.

sos-badkamerrenovatie

Badkamerbouwers krijgt een nieuwe naam en een nieuwe stijl om aan te sluiten bij de andere websites. Welkom sos-badkamerrenovatie.

badkamer renoveren?
ZONNEPANELEN NODIG?
THUISBATTERIJ NODIG?