WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Snel en goed

Bart kwam snel langs om uitleg te geven en ook zijn offerte kregen we de volgende dag al. De installatie gebeurde op de afgesproken datum. Zeker aan te raden.

Georges /Waregem

Volgens afspraak en in orde

Die mannen werken echt snel en proper. Ze kwamen perfect volgens afspraak. Alles werkte dezelfde dag nog. Ik ben tevreden.

Marc / Gent

Die mannen zijn goed op elkaar ingespeeld

Ongelooflijk hoe snel die mannen vooruit gaan. Je ziet dat ze goed georganiseerd zijn. Ik dacht dat ze vandaag niet gingen klaar zijn en het is a ltegen de middag klaar.

Peter / Brugge

Ik ga veel reclame maken

Echt, ik ga veel reclame maken, bedankt.

Fakhreddine / Kapelle-Op-Den-Bos

Wil je ook bij mijn vriendin gaan?

Wil je bij mijn vriendin langs gaan? Ik heb reclame gemaakt voor u.

Selma / Temse

Mag ik nog een visitekaartje?

Mag ik nog een visitekaartje of 2? Ik heb de vorige 2 al weggegeven aan mensen uit de straat. Ze gaan u zeker nog bellen.

Danny / Oostende

PROJECTVOORBEELDEN

HUAWEI THUISBATTERIJ EN OMVORMER VOOR ZONNEPANELEN


Zonnepanelen, eventueel voorzien van optimizers leveren zonnestroom aan de omvormer. De omvormer bepaalt of de stroom rechtstreeks gaat verbruikt worden, naar het net gaat of naar de batterij.

Het brein is de omvormer

De omvormer kan je plaatsen als stand-alone omvormer. De stroom van de zonnepanelen zal omgevormd worden naar stroom die je in huis gebruikt of op het net zet. 


De omvormer is al klaar om later een thuisbatterij op aan te sluiten. De omvormer regelt in welke richting de stroom moet vloeien. De omvormer beschikt over een stuk AI (Artificiële Intelligentie) Om de hoeveelheid en de duur te bepalen. Deze is reeds geschikt voor nieuwe toekomstige toepassingen. Denk bv aan de aansluiting van de digitale meter om nog beter te kunnen inspelen op het laad en ontlaadproces en zo nog minder stroom te verspillen.

LG BATTERIJ IN COMBINATIE MET VERSCHILLENDE OMVORMERS

Een thuisbatterij van LG is ideaal om te combineren met een omvormer van een ander merk die nog geen eigen thuisbatterij heeft.


LG is nu al compatibel met SMA, Goodwe, Ingeteam, Selectronic, SolarEdge, Solax, Solis, Sungrow, Victron Energy, Western Co, Huawei, Fronius, Veelal heb je hier wel een tussenomvormer nodig.

lg BATTERIJ
   Schema LG met Solaredge

Bestaande omvormer en LG


Heb je een omvormer die initieel niet voorzien is om een thuisbatterij op aan te sluiten? Misschien brengt LG de oplossing.


Door het toevoegen van een tussenomvormer kan je bij verschillende merken toch een thuisbatterij plaatsen.

De installatie is in sommige gevallen wat complexer en soms wat duurder dan wanneer je een hybride omvormer hebt.


Wil je zonnepanelen plaatsen maar nog wachten voor een thuisbatterij? Vraag dan zeker een hybride omvormer. Dan kan je een batterij zonder al te veel moeite rechtstreeks aansluiten.


WE STAAN ALTIJD KLAAR OM U TE HELPEN