WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Snel en goed

Bart kwam snel langs om uitleg te geven en ook zijn offerte kregen we de volgende dag al. De installatie gebeurde op de afgesproken datum. Zeker aan te raden.

Georges /Waregem

Volgens afspraak en in orde

Die mannen werken echt snel en proper. Ze kwamen perfect volgens afspraak. Alles werkte dezelfde dag nog. Ik ben tevreden.

Marc / Gent

Die mannen zijn goed op elkaar ingespeeld

Ongelooflijk hoe snel die mannen vooruit gaan. Je ziet dat ze goed georganiseerd zijn. Ik dacht dat ze vandaag niet gingen klaar zijn en het is a ltegen de middag klaar.

Peter / Brugge

Ik ga veel reclame maken

Echt, ik ga veel reclame maken, bedankt.

Fakhreddine / Kapelle-Op-Den-Bos

Wil je ook bij mijn vriendin gaan?

Wil je bij mijn vriendin langs gaan? Ik heb reclame gemaakt voor u.

Selma / Temse

Mag ik nog een visitekaartje?

Mag ik nog een visitekaartje of 2? Ik heb de vorige 2 al weggegeven aan mensen uit de straat. Ze gaan u zeker nog bellen.

Danny / Oostende

PROJECTVOORBEELDEN

ZONNEPANELEN OP PLAT DAK

Bij deze klant in Kluisbergen hebben we 40 zonnepanelen van 320wp geplaatst op een plat dak. De panelen werden opgesteld in een Oost-west configuratie. Als omvormer hebben we gekozen voor een hybride omvormer van Huawei type SUN2000MA-8KTL-MO. Deze installatie werd in 1 dag geplaatst. De zonnepanelen werden een paar dagen eerder afgeleverd.

40 zonnepanelen 320wp Oost-West
Omvormer Huawei Sun2000 8KTL 3fasig

Project details

40 panelen 320wp = 12 800 wp omvormer 3fasig Huawei 8 kw ac Op deze omvormer kan je tot 14880Wp aan zonnepanelen aansluiten De omvormer is aangesloten op 3x230v ac. Slechts enkele omvormers werken goed op 3x230V. De omvormer beschikt reeds over een aansluiting om een thuisbatterij rechtstreeks te kunnen aansluiten.

De Oost-West opstelling zorgt ervoor dat er van 's morgens in het oosten tot 's avonds in het westen zonnestroom geleverd kan worden. Zeker in combinatie met de warmtepomp is dat de best mogelijke opstelling in combinatie met een digitale meter.

BADKAMERRENOVATIE

Voor een klant in Lochristi hebben we 2 badkamers gerenoveerd. We hebben het bad vervangen door een inloopdouche in de badkamer van de ouders. In de kinderbadkamer hebben we de gedateerde douche en meubel vervangen, plafond en muren vernieuwd en parket geplaatst. Alles werd daarna geschilderd

Voor
Na
Voor
Na

Project details

Badkamer ouders; Bad vervangen door inloopdouche van 2m lang en 80cm breed. Voorzien van regendouche en handdouche Brons, Grohe Wanden bekleed met witte plaat uit 1 stuk.

De verouderde, door vernis vergeelde parketvloer werd opgeschuurd en vernist met transparante matte vernis waardoor het hout er heel natuurlijk en onbehandeld uitziet.

De dubbele lavabo hing los en scheef, de kranen lekten en waren eigenlijk niet goed gemonteerd. We hebben alles voorzichtig gedemonteerd. De lavabokuipen werden volledig en grondig schoongemaakt tot ze er terug nieuw uitzagen. De kranen en de afvoeren werden vernieuwd door Grohe kranen in brons. Het hout werd opgeschuurd en mat crystal vernist voor een natuurlijke onbehandelde look. Het meubel werd vakkundig teruggeplaatst en zal niet meer los komen. De stopcontacten werden vervangen door Niko Original Zwart en de oude halogeenspots werden vervangen door moderne energiebesparende ledspots met een mooiere lichtkleur. De badkamer voelt nu moderner en aangenaam aan.

WE STAAN ALTIJD KLAAR OM U TE HELPEN