ALLES OVER DEIVER BV

GESTART IN 1987

Bart startte als 16 jarige in 1987 zijn loopbaan als elektricien met een eerste project voor de verbouwingen in de woning van zijn ouders. Daarnaast voerde hij ook vele andere werken uit, waaronder vloeren, sanitair, metselwerken enz. Verbouwingswerken werden hem met de paplepel ingegeven. Het was in de familie de gewoonte om bij verhuis of verbouwingswerken bij een familielid te gaan helpen klusjes opknappen. De kinderen werkten toen gewoon mee. Dat heeft zijn latere loopbaan sterk beïnvloed. Hij is steeds blijven renoveren en heeft nu tonnen ervaring die hij wat graag ten dienste stelt van de klanten.

WAAROM VOOR DEIVER KIEZEN

Met een centrale ligging in Vlaanderen, op de grens tussen Oost- en West- Vlaanderen is Deinze een ideale uitvalsbasis voor Deiver om snel bij de klant te zijn wanneer dat nodig is.

De projectleider is uiterst ervaren en heeft al vele watertjes doorzwommen. Hij weet uit ervaring hoe een uitdaging moet opgelost worden. Er heerst dan ook een hands on, no-nonsense mentaliteit. Problemen moeten zo snel mogelijk aangepakt worden. Gemaakte afspraken worden als heilig beschouwd. Wanneer we een afspraak niet kunnen nakomen moet er al iets onoverkomenlijk aan de basis liggen. Kwaliteit en vertrouwen zijn absoluut noodzakelijk om eerlijk met klanten te kunnen omgaan.

ONTMOET ONS TEAM

Sandra

Zaakvoeerster

Sandra regelt voor jou de administratie en facturatie

Bart

Projectleider

Bart berekent jouw installatie en maakt offertes.

Milos

Teamleider

Milos plaatst met zijn team de installaties.

ONZE WEBSITES

www.

sos-zonnepanelen

.be

www.

deiver

.be